Kilen

Kilen er et tilbud om beskyttet beskæftigelse, STU forløb, afklarings - og ressourceforløb, som henvender sig til borgere med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser er samt psykisk sårbarhed.

  På Kilen er der ca 20 ansatte, fordelt på 4 teams bestående af: Montage teamet, Pakkeri teamet, Træværksteds teamet og STU teamet (læs mere på STU siden. Det er også på Kilen, at vi afholder det årlige Julemarked, hvorfra vi sælger ud af vores egenproduktion fra CJU.

  Hverdagen på Kilen:

  Der arbejdes primært med ordre produktion og egen produktion. Tilbuddet på Kilen er arbejdsmarked rettet, hvor produktionen bliver brugt som middel til at udvikle og give den enkelte borger arbejdsidentitet. Dagligt tænker vi også sundhed og bevægelse ind, som en naturlig del af hverdagen, blandt andet med mulighed for daglig gåtur og 'walk & talk' møder og mulighed for at deltage på atletik/håndbold holdet

  • Der tilbydes løbende forskellige holdforløb, som kreativt forløb, netværkshold, erhvervsrengøring og vi arbejder med arbejdsrettede mestringsmål.
  • IT tilbud (læs mere på IT siden)
  • Atletik/håndbold
  • Medborgerskab, som er et kursus, der giver viden om hvilke grundlæggende rettigheder man har som borger i et samfund, samt giver kompetencer til at udøve disse rettigheder i praksis. Hvordan hænger det vi bestemmer sammen i samfundet, demokrati & indflydelse. 
  • Der tilbydes NADA akupunktur flere gange ugentligt og der tilbydes et mindfulness forløb
  • Vi bruger Life Manager appen i vores dagligdag til at kommunikere og planlægge (læs mere på Life Manager siden).

    

  Kontaktoplysninger til Kilen

  Kilen
  Kilen 53
  6200 Aabenraa

  Tlf. 73768640

  Kilens åbningstider

  Man-, ons- og torsdag kl. 8.00-16.00

  Tirs- og fredag 8.00-14.00

   

   

   

   

  Sidst opdateret 10.07.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Center for Job & Uddannelse Kilen 53 6200 Aabenraa tlf: 7376 8640